Yasadışı İçerik Paylaşımı: Forumda, telif hakkı ihlali oluşturabilecek içerikler (korsan yazılım, crack, patch, vb.) serbesttir, ancak herhangi bir şekilde dolandırıcılık veya hileli yazılım paylaşımı yapılması yasaktır.
Açık Argo ve Hakaret: Argo ve küfürlü dil kullanımı forumda kabul edilmez. Hakaret veya küçümseme içeren söylemler, topluluk huzurunu bozar ve üyeler arasında olumsuz bir ortam yaratır.
Fazla Mesaj Paylaşımı (Spam): Aynı mesajın veya konunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Forumun amacına uygun olmayan, gereksiz veya anlamsız içerikler paylaşmak yasaktır.
Konu Dışı Paylaşımlar: Forumda sadece ilgili kategorilerde, konuyla alakalı paylaşımlar yapılmalıdır. Konu dışı mesajlar, gereksiz paylaşımlar ve sohbetler engellenir.
Kişisel Bilgiler Paylaşımı: Başkalarının kişisel bilgilerini, izinsiz olarak paylaşmak yasaktır. Forumda güvenliği tehlikeye atacak her türlü paylaşımdan kaçınılmalıdır.
Reklam ve Tanıtımlar: İzin alınmadan yapılacak reklamlar, tanıtımlar veya dış bağlantı paylaşımı yasaktır. Forum yalnızca, kullanıcıların forumla ilgili içerik paylaştığı bir alan olarak kullanılmalıdır.
Yardım Talepleri ve Cevaplar: Yardım istenen konulara yardım etmeye çalışan kullanıcılar, nazik ve anlaşılır bir dil kullanmalıdır. Yardımcı olmayan veya alaycı yanıtlar vermek, forumun amacına ters düşer.
Çoklu Hesap Kullanımı: Aynı kullanıcı tarafından birden fazla hesap açmak, forumda manipülasyon yapma amacı taşırsa yasaktır. Çoklu hesap kullanımı yalnızca geçerli bir sebeple yapılabilir.
Tartışmaların Sağlıklı Olması: Forumda yapılan tartışmaların seviyeli ve yapıcı olması beklenir. Kişisel hakaretler, tahrik edici ifadeler veya küfürlü dil kesinlikle yasaktır.
Telif Hakkı İhlali: Kullanıcılar, paylaştıkları içeriklerin telif hakkına sahip olmadan üçüncü şahıslara ait içerikleri paylaşmamalıdır. Yasal bir sorun yaratabilecek paylaşımlar forumda yasaktır.
Her kullanıcı forumda yaptığı konu ve mesaj paylaşımlarından kendisi sorumludur, siberdeyiz.net sadece yer sağlayıcı görevi görmektedir. Yasal süreç ve diğer itirazlar için admin yada modertörlere site dm yolu ile ulaşınız.