akım olan şu spotify albümlerine fotoğraf koyma olayı nasıl yapılıyor artist hesabını ele geçirmemiz gerektiğinin farkındayım ama sosyal mühendislikle çok becerilebileceğini sanmıyorum brute force'da çok uğraştırır bilen versa yardımcı olursa sevinirim

bilmiyoruz walla

Murmur Spotify'da bir albüme fotoğraf koymak için genellikle sanatçının veya müzik dağıtım hizmetinin albüm kapağını eklemesi gerekir. İşte nasıl yapıldığı:

1. Müzik Dağıtım Platformları Üzerinden

Spotify’a doğrudan müzik yüklenemez. Bunun yerine, müzik dağıtım hizmetleri (DistroKid, TuneCore, CD Baby vb.) kullanılır. Bu platformlar, şarkılarınızı Spotify dahil birçok müzik platformuna yükler. Albüm kapağını ekleme adımları:

Müzik dağıtım platformuna kayıt olun.

Şarkı veya albüm yüklerken bir albüm kapağı (cover art) seçmeniz istenir.

Albüm kapağı, platformun belirlediği kriterlere uygun olmalıdır:

Boyut: 3000x3000 piksel (kare)

Format: JPEG veya PNG

Renk Modu: RGB

Telif hakkı ihlali olmamalıdır.

1. Spotify for Artists Kullanarak

Spotify’da sanatçılar için özel bir araç olan Spotify for Artists hesabınız varsa:

Hesabınıza giriş yapın.

Profilinizi düzenleyerek görselleri güncelleyebilirsiniz. Ancak, albüm kapağı gibi içerikler müzik dağıtım platformu üzerinden gelir ve doğrudan Spotify'da değiştirilemez.

1. Dikkat Edilmesi Gerekenler

Albüm kapağı, sanatçının veya yapımcının telif hakkına uygun olmalıdır.

Spotify, müzik platformlarından gelen kapakları otomatik olarak çeker.

Eğer kendi müziğiniz yoksa, sadece dinleyiciyseniz, albüm kapağını değiştiremezsiniz. Ancak çalma listelerinize özel kapak ekleyebilirsiniz.

• MMurmur

Seviye 1
            Tartışmayı başlatan

Clafii sence ben Cengiz Kurtoğlu muyum liselim şarkısının albüm fotoğrafını değiştirmek istiyom

Murmur yapamazsın kardeşim öyle bir şey