Premium u hazır alabilecek yerler eklenebilir
Dizayn çok kötü inanılmaz basite kaçılmış çok emek olabilir ama basit görünüm olduğu gerçeği değişmiyor
Kategoriye basıp istenileni aratmak ve discord gibi renkleri olması kötü olmuş orası. komple kategoriler diye bir bölüm var zaten o bölüme basıldığında gerekli şeyler gözüküyor ekstra dolu gözükmesi için yapılması çirkin görünüme sebebiyet vermiş.
Hala test1-test2 gibi şeyler duruyor silinmesi gerekli bunların
Etiketler bölümünde 1 tane etiket var ama premium üyelikli hesaplar vs var orası çok tuhaf ya hiç olmasın yada eklemeler yapılsın
Kervan saray kısmının açıklaması çok zayıf kalmış mesela onaylı ticaret kısmını neye göre alıyoruz discorddan yazmama rağmen beni davet eden kişiye forumda konusu mevcut diye geri dönüş aldım açıklayınca kimse ölmüyor ve konusunun açıklaması da zayıf.
Tüm tartışmalar etiketler vs sol tarafta değil de duyurunun üstünde durması daha tatlı olabilir.
yazdıklarım eleştiri/öneri niteliği taşıyor siteyi boklama veya tartışma yaratma amacı yok bunlar dış gözden gözüken eksiklikler estetik olması sadece göze güzel gözükür içeriği değiştirmez biliyorum ama güzel gözükse giren herkes heveslense iyi olmaz mı mesela sitenin arkaplanı yok siyah ve gri, siberdeyizin logosunu kullanabiliyorsanız eğer problemsiz bir şekilde arkaplana da güzel bir şey ekleyebilirsiniz ister logosu olur isterseniz başka bir şey ama böyle basit gözükmesi üzücü eski siberdeyiz sitesinin yanında her şey zayıf kalıyor evet ama neden daha iyisini yapmaya çalışmayalım değil mi